Daca veniti din directia Arad,

cand ajungeti la podul peste Cibin faceti stanga, mai exact la al 5-lea semafor la stanga. Va aflati pe strada Malului. Mergeti pana la primul semafor si pe urma faceti dreapta. La aproximativ 100m pe str. Turnului soseaua face usor stanga. Va aflati pe str. Faurului. Complicat? E foarte simplu! La capatul ei daca faceti dreapta soseaua urca spre Piata Mica! Ati ajuns!

Daca veniti din directia Medias/Sighisoara

intrati in oras, traversati viaductul si mergeti drept inainte pe str. Lunga pana in capat. Apoi faceti stanga si treceti peste podul Cibin. Va aflati pe str. Turnului. La aproximativ 100m pe str. Turnului soseaua face usor stanga. Va aflati pe str. Faurului. Complicat? E foarte simplu! La capatul ei daca faceti dreapta soseaua urca spre Piata Mica! Ati ajuns!

Daca veniti din directia Brasov

treceti de Sibiu Shopping City, mergeti drept inainte pe str. General Vasile Milea. In capatul bulevardului se afla Piata Unirii. Aici faceti dreapta (la al 5-lea semafor functional) treceti pe langa teatrul national si mergeti pe Bulevardul Corneliu Coposu, paralel cu zidul cetatii pana la un sens giratoriu. Aici faceti stanga si la al doilea semafor din nou stanga. Va aflati pe str. 9 Mai. In capatul strazii faceti stanga si drumul duce in Piata Mica. Ati ajuns!

Calatoriti cu trenul sau autobuzul?

Odata coborati din mijlocul de transport cu care ati sosit mergeti in directia centrului orasului mai putin de un km. Ca punct de reper va puteti ghida dupa turnurile bisericilor din orasul vechi. Dupa ce treceti prin tunelul ce se afla sub Turnul Sfatului ajungeti in Piata Mica. Pe partea stanga in directia Podului Minciunilor puteti vedea o casa mare de culoare rosie KULTOURS CITYINFO (doar 10 minute de mers pe jos).

HUET Residence
Piata Huet 3
550182 Sibiu
Romania

  Tel. +4 0727 999 111
  Fax +4 369.101836
 office@huet-residence.ro